fbpx

JUMP CAMP! – Nyári Napközis Tábor

2020. július 28.

2020 AUGUSZTUS 10 – 14  –  JUMP CAMP!  Nyári napközis tábor Magyarország legnagyobb airparkján, ahol a mozgás öröme kapja a...


2020 AUGUSZTUS 10 – 14  –  JUMP CAMP! 

Nyári napközis tábor Magyarország legnagyobb airparkján, ahol a mozgás öröme kapja a főszerepet és ahol Te is rengeteg élménnyel lehetsz gazdagabb! 

Fontosnak tartjuk, hogy néha kiszakadj az online világból és számítógépes játékokból, mert hidd el, hogy az igazi élményeket és emlékeket a valóságban fogod megélni. A táborvezetők olyan profi sportolók, akiktől rengeteget tanulhatsz majd a sportolás mellett a kitartó munkáról, a hozzáállásról, a motivációról, amit a való életben és a tanulmányaid során is kamatoztatni tudsz . Végig ott lesz veled Hegedűs László / Hege /, aki többszörös országos bajnok és Guinness Világrekorder triál versenyző. A tábor teljes időszakában veled lesz Béres Norbi a Ninja Warrior és CATCH! Televíziós műsor egyik legjobb versenyzője, akitől megtanulhatod az akrobatikus mozdulatok alapjait biztonságosan! Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy Norbi vezeti majd a Szaltó workshop programot is, aminek Te is a része lehetsz! A táborban résztvevőket felkészítjük, hogyan mozogjanak a leghatékonyabban az akadálypályákon, így a program részeként csinálunk egy Exatlon jellegű csapatversenyt is, amit Kása András, az Exatlon egyik legjobb férfi versenyzője fog levezényelni!  

Természetesen nem szeretnénk teljesen mellőzni az online eszközöket sem, sokkal inkább kombináljuk ezeket a mozgással! Hogyan!?  A táborozókból csapatokat alkotunk, akiknek az egyik feladatuk az lesz, hogy a tábor végére videót készítsenek a csapatukról, amiből kiválasztjuk majd a  “Jump Camp! Legjobb videója” címet! A kreatív és részletes programokat pedig az alábbi sorokban olvashatod!  

A  táborban a csapatvezetők mellett természetesen pedagógusok is lesznek velünk, hiszen több szem többet lát! 

Jump Camp! – Napközis tábor

Tábor ára:     38 000 Ft / 5 nap

Minimális létszám:   25 fő / Jelentkezés augusztus 4-ig! /

Időbeosztás:  08:00 – 16:00

Étkezés: 

10:00:          Gyümölcs, müzli  

12:00:          Ebéd, amit a La Toscana étterem biztosít a táborozók számára 

15:00:          Snack

Ajánlott életkor:  8 –  15 év 


Napi beosztás:

08:00 – 08:30:   GYÜLEKEZŐ, BEMELEGÍTÉS

08:30-10:00:      PROGRAM A PARKBAN 

10:15:                   SNACK! 

10:30-11:45:        CSAPATPROGRAM

12:00-13:00:      EBÉD 

13:00-14:00:      PROGRAM A PARKON KÍVÜL 

15:30:                   SNACK!

14:00-16:00:      PROGRAM A PARKBAN 


PROGRAMOK: 

  • JUMP CAMP!  CATCH! JÁTÉK 
  • JUMP CAMP!  KIDOBÓ 
  • JUMP CAMP! EXATLON VERSENY 
  • JUMP CAMP! SZALTÓ WORKSHOP 
  • JUMP CAMP! “A TÁBOR VIDEÓJA”
  • JUMP CAMP! “A TÁBOR FOTÓJA”
  • STRANDOLÁS / 1 NAP A HÉTEN / 
  • JUMP CAMP! ÜGYESSÉGI DOBÓJÁTÉK