fbpx

Duál Triál Verseny – 2021.09.18

2021. szeptember 13.

Kedves Versenyzők!  Ezúton szeretnénk meghívni benneteket a Ceglédi Extrém Sportnapra, ahol egy Duál Triál Versennyel készülünk Nektek 2021.09.18-án szombaton a...

Kedves Versenyzők! 

Ezúton szeretnénk meghívni benneteket a Ceglédi Extrém Sportnapra, ahol egy Duál Triál Versennyel készülünk Nektek 2021.09.18-án szombaton a Kresz Parkban! 

A Duál Triál vagy más néven Speed Triál egy egészen különleges és dinamikus irányvonala az extrém kerékpározásnak, ahol az a versenyző kerül ki győztesként, aki a leggyorsabban teljesíti az erre a célra megépített akadálypályát.  

Ebben a versenyszámban két teljesen egyforma pályán történnek a futamok, amik egymás mellett helyezkednek el és a normál triál szabályokkal ellentétben, a regisztrációt követően van rá lehetőség, hogy a kerékpárosok gyakoroljanak a versenyre kijelölt akadályokon. 

Egyetlen kategóriát indítunk, viszont a Duál Triál pálya nehézségi szintjét a senior hobby versenyzők már könnyűszerrel teljesíteni tudják! 


A DUÁL TRIÁL MENETE.: 

  • A versenyt az egyéni időmérő futamokkal kezdjük, ahol minden induló neve mellé kerül egy időeredmény. 
  • Ezt követően elkezdődnek a selejtező futamok ( első forduló ), ahol az időmérőben legjobb eredménnyel rendelkező versenyző kerül össze a legrosszabb időeredménnyel rendelkező versenyzővel, a második legjobb időeredmény a második leggyengébb időeredménnyel és így tovább. Az időmérő alapján mindig a gyorsabb versenyző választ, hogy a bal vagy éppen a jobb oldali pályán szeretne-e menni. Aki győztes futamot produkál a selejtező első fordulójában, az automatikusan tovább jut a délutáni döntőbe!  

  • Aki nem produkált győztes futamot ebben a fordulóban, azoknak is van lehetőségük szépíteni, ugyanis ők egymással is mennek a selejtező második fordulójában, ahol a két leggyorsabb versenyző “vigaszágon” továbbjut a döntő futamba.  
  • A döntőben bekerül még plusz három akadály, ahol szintén egy időmérő futammal kezdünk. Ez alapján kerülnek össze a versenyzők, éppen olyan formációban, ahogyan a selejtezőben.  
  • A végső döntő futam a legjobb két versenyző között váltott pályán fog történni és aki előbb éri el a két győztes futamot, az nyeri a Duál Triál versenyt!  


Az időrend a következőképpen fog alakulni.:  

REGISZTRÁCIÓ:  09:00 – 10:00 

IDŐMÉRŐ:  10:30- 10:50 

SELEJTEZŐ ELSŐ FORDULÓ:  10:55 – 11:20

SELEJTEZŐ MÁSODIK FORDULÓ / VIGASZÁG /:  11:25 – 11:45

DÖNTŐ IDŐMÉRŐ:  15:00 – 15:15 

DÖNTŐ FUTAMOK:  15:20 – 16:00 

EREDMÉNYHIRDETÉS:  18:00 – 18:15

A rendezvényen a SPEED TRIÁL pálya mellé építünk egy kis gyakorló részt  is, ahová várunk minden utánpótlás és felnőtt versenyzőt, akik ha versenyzőként nem is, de szívesen részt venni ezen a nagyszerű és színvonalas rendezvényen.


NEVEZÉS:

A licencel rendelkező versenyzők számára az előnevezés INGYENES!

Kattints IDE az előnevezéshez, ami 2021.09.16-án zárul!

Aki nem rendelkezik licencel, az a helyszínen tud nevezni, ahol 2000 Ft-os nevezési díj ellenében tud indulni a futamon!

Az esemény ingyenesen látogatható és a gyakorló pályát is ingyen lehet használni! Várunk benneteket nagyon sok szeretettel Cegléden, 2021.09.18-án a Kresz Parkban!