Bemutatkozó

Képzelje el az ország legsikeresebb triál, break, parkour, bmx, gördeszka sportolóit, akik egy csapatként a lehető leglátványosabb módon szórakoztatják a rendezvényére látogatókat.
A Hegeshow bemutatók különlegessége, hogy az Ön igényeihez és rendezvényéhez alakítjuk a műsor koncepcióját, így tökéletes választás a céges rendezvények, gálaestek, szállodai rendezvények, díjátadó események, gyereknapok, sport rendezvények és fesztiválok programjaként.

Műsorainkhoz biztosítjuk Önnek Európa egyik legjobb és legegyedülállóbb bemutató pályáját, amihez egy show-ba építhető mikrobusz is tartozik, így ezek önmagukban is rengeteget javítanak a rendezvény külső megjelenésén amellett, hogy Önnek nem kell időt szánnia a fellépéshez szükséges akadályok beszerzéséhez.
A Hegeshow fellépések egyedisége, hogy olyan mutatványokat láthat a közönség, melyek világszinten elismertek és egyedülállóak.
Ennek a legjobb példája, amikor a tavalyi évben Európa egyik legnagyobb televíziós csatornája, az ORF minket hívott meg egy élő TV show-ra, amit több, mint 3 millió ember láthatott.
A bemutatóink tiszteletdíját illetően többféle csomagárat kínálunk, ezáltal biztosítva, hogy Ön is megtalálja a legmegfelelőbbet rendezvényéhez! A részletekkel kapcsolatban keressen minket bizalommal!
Az Ön sikere, a Mi célunk is egyben.
Ha mi jól végezzük a dolgunkat, akkor az emberek emlékeznek majd a rendezvényre, ahol láthattak bennünket, így az  Ön munkájára is még pozitívabb visszajelzések érkezhetnek.