Nyugat Európa legnépszerűbb rendezvényeszköze Magyarországon! AIRBAG – BAGJUMP

Ha ugrottál már több méter magasból akkor Te tudod a legjobban, hogy mennyire jó érzés az a néhány másodperc, amíg a levegőben tartózkodsz. Ha még nem volt ilyen élményed, akkor biztosan voltál már néhány emelet magasban, ahonnan lenézve beindult a fantáziád, hogy mi lenne ha.. ugrani kellene.

“Az ugrás előtt felmegy az adrenalinszinted, érzel egy kevés bizonytalanságot mielőtt elrugaszkodsz, de a repülés szabadsága akkora élmény, hogy újra meg akarod ismételni!”

 

És mi lenne ha azt mondanám, hogy elhoztunk Neked egy olyan eszközt, amivel a legbiztonságosabb úton élheted át a zuhanás élményét! Képzelj el egy 8 méter magas és közel 10 méter hosszú ugróplatformot, aminek két ugrásszintje van. Ha szeretnéd a magasságot érezni, akkor nézz le egy 10 emeletes ház harmadik szintjén található erkélyről! Ugye, hogy fentről átértékelődik a magasság fogalma!?

Most képzeld el, hogy van egy másik hatalmas eszköz, ami teljesen elnyeli a becsapódás erejét. Ezt AirBag-nek hívják és jelenleg Nyugat Európa legnépszerűbb rendezvény eszköze! Ha kipróbáltad, akkor Te is tudod, hogy nem véletlenül!

 

 

A két ugrásszint azért praktikus, mert először az első szintről ugorva megérzed a helyes technikát és utána ha elég bátor vagy hozzá ( naná, hogy az vagy! ) már mehetsz is a magasabb szintre! Emellett pedig a fiatalabb és idősebb korosztály is megtalálja a számára legideálisabb magasságot, szóval ha családdal jössz, akkor az AirBag-nél “tuti” jól fogtok szórakozni!

Az Airbag hatalmas mérete miatt, biztos lehetsz benne, hogy már messziről észreveszik rendezvényed helyszínét és rengetegen eljönnek hozzád, ugyanis képetelenség elmenni mellette anélkül, hogy ne keltse fel a fantáziád! 

Légvár - Airbag - Bagjump - Hegeshow extrém sport bemutató

A célunk az volt, hogy a profi extrém sport bemutatókon kívül, tudjunk a szervezőknek kínálni egy olyan eszközt, amivel egy rendezvény komplett extrém szórakoztató részét le tudjuk bonyolítani. Ha számodra is fontos a rendezvényed külső megjelenése és szeretnéd különlegessé tenni ezt az eseményt a látogatók számára, akkor az Airbag és az extrém sport bemutatónk nagyszerű választás lehet!

Légvár - Airbag - Bagjump - Hegeshow extrém sport bemutató

Ha esetleg bizonytalan vagy, kérdezz a csapatunk után attól a közel 50 szervezőtől, akik csak a tavalyi évben dolgoztak velünk! Ha felkeltette érdeklődésed az Airbag, akkor fordulj hozzánk bizalommal vagy gyere el a TELEKOM családi napjára, ahol mind a két szolgáltatásunkat megnézheted ÉLŐBEN és ki is próbálhatod!

HATÁRIDŐS AJÁNLAT MÁJUS 26 – 17:00 – IG! KUPONKÓD A VIDEÓ ALATT! 

 

Kuponkód:       HGSWARBG017  

 

  

 

 

Campus Fesztivál – Hegeshow triál bemutató

Egy újabb célunk valósult meg az idei évben, ami a “bakancslistánkon” is szerepelt! Akinek van ilyen, az pontosan jól tudja milyen érzés ha teljesül bármelyik is ezek közül..  Számunkra ilyen élményt jelentett Magyarország egyik legnagyobb és legjobban fejlődő fesztiválján, a Campuson triál bemutatót tartani. Az őszinte örömöt láthatjátok a következő képen:

Campus fesztivál - Hegeshow triál bemutató 1

A triál bemutatónk az egyik legfrekventáltabb részen kapott helyet, egyenesen a CAMPUS felirat előtt a Telekom party részlegénél. Jobb helyet el sem tudtunk volna képzelni a műsornak. Azonban fesztivál révén jócskán értek kihívások bennünket, amik közül az egyik a hangosítás volt. Az extrém sport bemutatóinkat mindig zenére hajtjuk végre, amire rengeteg látványos ugrást és egyedülálló módon szinkron részt építünk fel. Ha voltál már fesztiválon, akkor pontosan jól tudod, hogy a színpadok közelségében milyen hangerővel szólnak az előadók számai. Mi ugyan a legjobb helyen voltunk, de így is három színpad közelségébe kerültünk, ahol folyamatosan nyomták a fellépők! Esélyünk sem volt túlszárnyalni a nagy színpadok hangtechnikáját, így szerintetek milyen megoldás született!?

Campus fesztivál - Hegeshow triál bemutató 2

Hát ALKALMAZKODTUNK! Az aktuális és leghangosabb fellépő zenéire léptünk fel, ami kiváló alternatív megoldásnak bizonyult, mert rengeteg fesztiválozó állt meg nálunk és nézte végig a bemutatónkat! Az egyik legjobb érzés, amikor a jobbnál jobb fellépők előadásai alatt is rengetegen állnak meg és az audió élmények mellett tud érvényesülni a vizuális élmény is. Ez tovább fokozta a motivációnkat és nem csak egy országos magasugrási és személyes rekord született…

Campus fesztivál - Hegeshow triál bemutató

Hanem annak a gondolata, hogy hivatalosan is Guinness Világrekordot döntsünk magasugrásban! Ezzel nem csak a Hegeshow csapat tagjainak magas szakmai hátterét szeretnénk hangsúlyozni, hanem azt is, hogy Magyarországról is képesek vagyunk a világ legjobbjaival felvenni a versenyt! Az aktuális és hivatalos világrekord 143cm szalag felett.. Hege a Campus fesztiválon 140 CM-t ugrott át, amit a közönség soraiban álló apuka meg is örökített! Szeretnénk megköszönni a Hell Energy-nek a szervezést, a Campus fesztiválnak a kiváló helyszínt és köszönet azoknak, akik velünk voltak a triál bemutatónk alatt!

A VILÁGREKORD közeli ugrást pedig az alábbi videóban láthatjátok!

Miss World Hungary – Hegeshow trial bemutató

Csapatunk a napokban egy egészen különleges meghívást kapott! Az ország egyik legelismertebb szépségversenye a Miss World Hungary jelenleg is aktív táborában jártunk az Avalon Parkban, ahol a koronára esélyes jelölteknek kellett néhány izgalmas pillanatot szereznünk a triál bemutatónk által. Hogy sikerült-e!? 😉

Miss World Hungary - trial bemutató hegeshow

Azt hiszem a nyugalmi pulzus kizökkentéséhez kevesen értenek jobban nálunk, így adrenalinban és izgalomban nem volt hiány! Amikor megérkeztünk a lányoknak éppen selfie-t kellett készíteniük az Avalon parkban, így néhányan elég kreatív módon igénybe is vették a Hegeshow csapatbuszt.

Miss World Hungary - trial bemutató hegeshow 2

A bemutatónkat úgy raktuk össze, hogy minden látványos ugrás megvalósításához szükség volt egy bátor jelentkezőre, így senki nem úszta meg, hogy a kerekek alá kerüljön!

Miss World Hungary - triál bemutató hegeshow 3

Miss World Hungary - triál bemutató hegeshow 4

Őszintén szólva nem gondoltuk volna, hogy a másodperc töredéke alatt fogunk jelentkezőket találni, de nem csak gyönyörű jelöltjeink vannak, hanem kellőképpen bátrak is!  A magasugrás résznél sikerült egy kevés meglepetést okoznunk, amikor vállmagasságban szálltuk át az általuk kifeszített sálat. Az ugrás előtt nem tudták, hogy mit szeretnénk végrehajtani ekkora magasságnál és a következő mondatok hangzottak el: ” Ne csináljátok srácok! Nem kell magatokat összetörni miattunk! Ez túl magas lesz! “.  Azért csak bevállaltuk!

Miss World Hungary - triál bemutató hegeshow 4

A bemutató végére tartogattuk a két legizgalmasabb ugrást!  Az első az volt, amikor a mikrobusz tetejéről, körülbelül két méter magasból ugrottunk be egy bátor lány lábai közé! Itt két dologban bízhattunk. Az egyik a magas szakmai háttér, ami mindig mellettünk áll! A másik pedig, hogy Gelencsér Tímea nem fogja ugrás közben reflexszerűen összezárni a lábait! Ennél az ugrásnál nem csak nekünk kellett koncentrálni, de Timinek is! Az egyik legjobb képünk erről az ugrásról készült.:

Miss World Hungary - triál bemutató hegeshow 5

A triál bemutatónk legvége pedig minden lány számára meglepetést jelentett, mert az összes korona jelöltre szükségünk volt! Mind a 15 lánynak le kellett feküdnie, akiket sorban ugrottunk át! Elképesztő jó felvételek és képek születtek erről a pillanatról. Kis humort belecsempészve, ennyi jó csajon soha nem mentünk végig 30 másodperc alatt:

Miss World Hungary - triál bemutató hegeshow 7

Összességében nagyon pozitív élmény volt megismerni a lányokat és egy izgalmas programmal szolgálni nekik. Bárki is lesz a Miss World Hungary szépségverseny győztese, számunkra mindannyian bizonyítottak. Ezúton is sok sikert kívánunk nekik a vasárnapi döntőhöz! Köszönjük a Hell Energy-nek a közreműködést, akik nem csak a Hegeshow csapatnak, de a lányoknak is plusz energiát biztosítottak!

Miss World Hungary - triál bemutató hegeshow 8

 

 

 

 

 

Telecom céges nap – Extrém sport bemutató – Hegeshow

Nagy örömünkre újra meghívást kaptunk a Telecom céges napjára, ahol a szervezőség jelezte felénk, hogy a tavalyi visszajelzések alapján az egyik legkedveltebb program a Hegeshow triál bemutatója volt, így idén mindenképpen szerettünk volna valami pluszt adni a rendezvénynek.

telecom triál bemutató hegeshow 7Hogy ez miben nyilvánult meg?

Egyrészt azokat a bemutató elemeket vittük el, amikkel még magasabb szintet tudunk mutatni, valamint tavalyhoz képest a csapatunk állandós break-parkour tagja is velünk tartott. Ez a program a triál fellépéssel mindig óriási közönségsiker! Megfelelő interakció, humor és nem utolsó sorban profizmus jellemzi az így összerakott show koncepciót!

telecom triál bemutató - extrém sport bemutató hegeshow 3

Mindig megkérdezzük az érdeklődőket, hogy melyik volt a kedvenc momentumuk. Gyakran előfordul, hogy azt a választ kapjuk, hogy ” Az egész úgy volt jó, ahogy van! ” Természetesen ezeknek a véleményeknek is  nagyon örülünk, de abban biztosak vagyunk, hogy mindig lehet fejlődni és mindig van valami, ami a nagy ” kedvencé ” válik.   Egy biztos! A legadrenalindúsabb momentum az, amikor a közönséget is bevonjuk a műsorba! Hogy miként tesszük ezt? Nézzétek meg az alábbi képet!

telecom triál bemutató hegeshow

Biztonsági okokból mindig a csapatunk tagjai fekszenek a külső vonalra, így ha találkozol velünk valamelyik rendezvényen és eléggé bátor vagy, hogy kifeküdj, akkor sem kell mitől tartanod!

A telecom céges napján tartott extrém sport bemutatónknak egyetlen rizikófaktora volt csupán! Az dőjárás! Végig szakadó esőt mondtak, de óriási szerencsénk volt. A fellépés alatt egyetlen csepp eső sem volt zavaró tényező, nem úgy mint az utánunk következő programnak. Miután lement a műsorunk kőkemény zivatar jött, így idén ez volt az első alkalmunk, hogy több órát kellett pakolnunk ” rommá ázva”. Erre mondják, hogy ilyen ez a “popszakma”.

telecom triál bemutató hegeshow 2

Összességében óriási élmény volt újra itt lenni és a visszajelzések alapján a közönség ugyan ezt érezte! Ez az érzés az, amikor megéri órákon keresztül esőben szerelni és a mázsás súlyokat a mikrobuszba pakolni! 😀

Remélhetőleg jövőre újra találkozhattok csapatunkkal ezen a rendezvényen!

 

Tour De Hongrie Roadshow – Triál bemutató

A tatabányai  fellépések után végre elindulhattunk Magyarország egyik legnagyobb kerékpárversenyének a promóciós eseményére, ami négy napig tartott és a körverseny helyszínein léptünk fel.  Sárváron kezdtük a bemutatózást a főtéren, ahol az időjárás miatt elég kevés ember volt jelen, de a hangulat nagyszerű volt.  A roadshow alkalmával a fő program a Hegeshow bemutatója volt, de azelőtt számos kerékpáros aktivitást kipróbálhattak az érdeklődők.

triál bemutató hegeshow

triál bemutató hegeshow 2

Másnap reggel indultunk Keszthelyre, ahol tavaly is volt fellépésünk. Ez a helyszín az egyik kedvencünk, mivel a főtér önmagában csodálatos látványt nyújt. Itt jóval nagyobb aktivitás volt, mert néhány iskolás csoport is kilátogatott hozzánk, valamint az M1 csatorna is készített élő bejelentkezést, ahol a háttérben találkozhattatok a Hegeshow triál bemutatójával.

triál bemutató hegeshow 3

triál bemutató hegeshow 4

A bemutató után rengeteg érdeklődő volt és minimum fél óráig aláírásokat osztogattunk a gyerekeknek. Bármennyire is aktív a triál bemutatónk és kimerülünk a végére, ezekben a pillanatokban mi is a srácokkal együtt pörgünk!

triál bemutató hegeshow 5 triál bemutató hegeshow 6

A következő állomásunk Kaposvár volt! Itt az egész csapat kellőképpen összehangolódott és nagyszerű hangulatot teremtettünk a Tour De Hongrie rendezőivel. A sok nevetés mellett természetesen komoly munka készülődött a háttérben, ahová szintén velünk tartott az M1 televíziós csatorna, valamint a kaposvári média is megjelent a triál bemutatónkra, akik egy rövid cikket és videót is készítettek a fellépésünkről!

triál bemutató 8 triál bemutató hegeshow 7

Kaposváron szerettünk volna nektek készíteni egy videót a fellépés után, de egy balszerencsés ugrás következményeként használhatatlanná vált az első kerekem, így a videó linkelése most elmarad.

Az utolsó helyszínünk pedig a várva várt Siófok volt! Csapatunk számtalan hazai városban volt már fellépni, de Siófokon ez volt az első alkalmunk, ezért is jelentette ez a nap a roadshow csúcspontját.  Ezekben a sorokban ragadom meg az alkalmat, hogy gratuláljak azoknak a bringásoknak, akik kitartottak és sikeresen teljesítették a távokat, így bevárva a végső befutót kezdtük mi is a bemutatót!  Újra sikerült néhány iskolás csoportot elkapnunk, így a fiatalok adták a hangot, mi pedig biztosítottuk a hangulatot!

triál bemutató hegeshow 9 triál bemutató hegeshow 10

Ezúton is köszönöm a kiváló társaságot a Tour De Hongrie rendezőinek, a Hegeshow csapat tagjainak és a Vuelta irodának! Reméljük jövőre újra találkozunk!

Hege

Tatabánya Vértes Agórája – Hegeshow extrém sport bemutató

A svájci verseny utána csapatunk két napon keresztül Tatabányán volt, ahol egy nagyszerű rendezvény programjaként szerepeltünk.  Napi három alkalommal léptünk fel és mindig rengeteg ember volt velünk!  A rendezvény különlegessége, hogy a triál bemutatón, break-parkour bemutatón, BMX flatland fellépésen kívül a világ egyik legjobb gördeszka freestyle versenyzője is velünk tartott, így komplett volt az extrém sport bemutató hangulata!

Gördeszka hegeshow

A bemutatóinkat már a legújabb elemeinken és molinóinkon tartottuk, amiknek az összeszerelése több időbe telik, viszont a látvány és színvonal garantált. Különlegességként az M1 televíziós csatorna élő bejelentkezésében is szerepelt a fellépésünk, így ha éppen jókor kapcsolatatok a csatornára láthattatok bennünket is!

trial bemutató M1

A közönségünk végig nagyon lelkes volt, így mi is kellőképpen motiváltak voltunk, hogy a legdurvább ugrásokat is megmutathassuk nekik! Most szeretném megmutatni nektek a két legjobb akcióképet, amik az extrém fellépések közben készültek.

trial bemutató

Parkour bemutató

A rendezvény másik különlegessége, hogy egy ügyességi pályát is építettünk a fiataloknak, akik biztonságos keretek között kipróbálhatták magukat úgy, hogy profi sportolókként segítettünk nekik a lehető legjobb kivitelezésben.  Amikor elkezdtünk sportolni nekünk is óriási motivációt jelentett, amikor láthattuk a példaképeinket élőben is. Nagyon sokat számított, amikor tanácsokat kaptunk tőlük és ezt mi is szeretnénk továbbadni neked, hogy rávezethessünk a megfelelő útra!

ügyességi pálya

 

Zárásképpen szeretnék köszönetet mondani a Tatabánya Vértes Agórája munkatársainak, akik végig nagyon segítőkészek voltak és egy kiváló rendezvényt hoztak össze! Örülünk, hogy mi is hozzátehettük szakmaiságunkat ehhez a két nagyszerű naphoz!

kerékpár bemutató

 

Hege – Svájc Bike Days 2016 Eredmény és beszámoló

Azt hiszem az idei év legjobb versenyén és rendezvényén vagyok túl a Svájci Bike Days esemény által! Két nappal a verseny előtt érkeztünk a helyszínre egy egész napos utazást követően, de a pihenés helyett részt vettünk a rendezvény promóciós felvételeinek elkészítésében, ahol rengeteg kiváló emberrel dolgozhattunk együtt.

Svájc forgatás

 

Az alább mutatok nektek egy képet, ami a promóciós videó egyik pillanatát örökítette meg, nagy kedvenc lett!

Svájc forgatás 2

A Bike Days esemény szervezői a legtöbb fő versenyszámot Május 21-re, tehát szombatra időzítették, így nekem 3 órakor kezdődött a Duál Triál versenyszámom, aminek a lényege a gyorsaság! Két azonos pálya épült egymás mellé, ahol minden indulónak mérnek egy egyéni időt, ami alatt a pályát teljesítik, majd ez alapján sorolják párba őket, ahol az a versenyző lesz a győztes, aki előbb halad át a célvonalon! De előtte egy mulatságos regisztráción vettem részt!

1-8

 

A Hegeshow csapat által rengeteg extrém sport bemutatót valósítunk meg különböző rendezvényeken országszerte, amik a dinamikára és gyorsaságra épülnek, ezért magabiztosan érkeztem a kvalifikációs futamra. Hogy ki is volt a nagy esélyese a versenynek?  Már két éve folyamatosan az Angol bajnok, Andrei Burton nyeri a Bike Days versenyeket, aki egy nagyon komoly ellenfél és egy jó barát is egyben!

3-10

Az ellenfelek közül jelen voltak Franciaországból, Svájcból és jött még egy Angol versenyző is, aki a Drop And Roll bemutató csapat tagja.. Hogy mindenkinek ismerős legyen a név, ez Danny Macaskill fellépő csapata, aki a világ legjobb street triál versenyzőivel bemutatózik.

Hegeshow - Drop and Roll

A kvalifikáció a terveim szerint alakult és óriási futamot mentünk az Angol bajnokkal, de szoros idővel ugyan, MEGNYERTEM A SELEJTEZŐT! Az időeredmények másodpercben:

Hegedűs László:  22.04 mp    –   20.09 mp                                                                             Andrei Burton:     22.35 mp    –   20.56  mp

Hegeshow - Svájc 1

Ennek köszönhetően bejutottam a döntő futamba, ahová a legjobb négy versenyző kvalifikált. Az első menetben a Drop And Roll csapat street triálosával mentem, amit sikerült megnyernem! Ezt a futamot videó formájában meg is tudjátok nézni:

Ezt követően már csak egy végső megmérettetés várt rám, amit papírforma szerint Andrei Burtonnal kellett megvívnom! Elképesztő gyors a srác és nagyon szoros meneteket mentünk a selejtezőben.. Egy apró hiba és a verseny el is  dől.. Megszólal a startot jelző hang és mind a ketten a lehető leggyorsabban indulunk el lefelé a 4 méteres magasságból! Itt egy kis előnyre tettem szert:

Hegeshow svájc

 

Majd tovább növeltem ezt a pálya legnehezebb részénél és végül már csak egy ugrás választ el attól, hogy én legyek a BIKE DAYS 2016 ÚJ GYŐZTESE!

Hegeshow - Svájc

HOGY SIKERÜLT-E?

HEGESHOW - SVÁJC 4

IGEN!!! MÉGHOZZÁ REKORD IDŐVEL – 17.57 mp!!  A Svájci Bike Days eseménynek új győztese született, méghozzá Magyarországról!!

Köszönöm a személyes segítséget Abonyi Robinak, akinek ezeket az elképesztő jó képeket és videót köszönhetjük, valamint a támogatóimnak és a családomnak! MEGCSINÁLTUK!

Svájc – “Bike Days” 25 000 látogatóval

Minden évben meghívást kapok Svájc legnagyobb kerékpáros eseményére, ahol a világ legnagyobb kerékpáros cégei is kiállítanak, illetve számtalan versenyszámmal készülnek a szervezők a versenyzők részére! Az esemény több, mint 25 000 látogatót vonz, akik aktív szurkolók is egyben.  A Hegeshow csapat tagjaiként az extrém sport bemutatózás mellett igyekszünk a legnagyobb versenyeken részt venni és képviselni hazánkat.

13234618_1161713353860531_1686148721_oSzámomra ez lesz az első év, amikor az első világkupa futam helyett, inkább egy olyan versenyen fogok indulni, ahol sokkal több ember előtt csinálhatom azt, ami a hosszú évek alatt az életem részévé vált.  A szervezők ebben az évben egy duál triál versenyszámmal készülnek, ami jelen pillanatban tökéletesen fekszik számomra, mivel a bemutatóinkat is a dinamikára építjük. Ennek a versenyszámnak a lényege a gyorsaság! Két azonos pályát építenek egymás mellé a szervezők, ahol minden indulónak mérnek egy időt, ami alapján párosítják őket. A szabály nagyon egyszerű, az lesz a győztes aki elsőként ér be a célba. Ezután a páros futam győztesei tovább kvalifikálják magukat a döntőbe, ahol szintén a mért idő alapján tudjuk meg ki lesz az ellenfél. Úgy érzem, hogy sikerülhet a legjobb öt versenyző között végeznem, de ennél a versenyszámnál is nagyon fontos a pillanatnyi formi, illetve az, hogy a pálya mennyire fekszik majd a stílusomhoz. A verseny helyszínéről folyamatosan tájékoztatni foglak majd benneteket a pillanatnyi helyzetről, illetve ha minden igaz láthattok majd néhány kiváló felvételt is a versenyről, amit itt a Blogon fogok megosztani veletek!  Kívánjatok sok szerencsét nekem a  hétvégi versenyhez és a holnapi biztonságos utazáshoz!

Hege

26-5

Hegeshow – Westend City Center – Extrém sport bemutató

Az ország legnagyobb bevásárlóközpontja előtt minden évben megrendezésre kerül egy nagy kerékpáros verseny promóciós eseménye, ahol nélkülözhetetlenek a különböző típusú izgalmas programok. Erre az eseményre minden évben meghívják  csapatunkat, ahol a fő cél, hogy az izgalmas és extrém műsor által minél több nézőből generáljunk érdeklődőt. Őszintén szólva nehéz dolgunk van, mert a biztonsági előírások nem engedélyezik a számunkra megfelelő méretű területet, de ennek ellenére is sikerül minden évben valami újítást belevinni a műsorba. Alapvetően óriási sikerélmény az, amikor a pörgésben élő embereket sikerül megállítanunk és kicsit kizökkenteni őket a rohanó vagy éppen szürke hétköznapokból. Most sem alakult ez másképpen!

Hege-Westend oldal

Amikor elkezdődtek a műsoraink mindig nagyon kevés ember volt a főbejárat előtt, de pár perc elteltével bevonzottuk a szemeket és minden alkalommal sikerült egészen komoly kis nézőkörre szert tennünk. A rendezvény mind a két napján jelen voltunk és összesen öt alkalommal tartottunk Hegeshow bemutatót!

H167295

Ami a legpozitívabb volt számunkra, hogy volt aki 45 percet vonatozott a kisfiával, hogy megnézhessék élőben is a bemutatónkat. Úgy gondolom, hogy ezek a kis élmények adják a legtöbb motivációt egy fellépő számára, hogy a lehető legjobb úton jár.

Bízunk benne, hogy jövőre is ott leszünk és Ti is eljöttök majd, hogy részese lehessetek egy izgalmas, adrenalindús és pörgős extrém programnak!

13078205_1201761466503335_249989234_o

Amszterdam – Gála vacsora – Hegeshow extrém sport bemutató

Az extrém sport bemutatózásban eltöltött évek és a folyamatos világversenyeken való részvétel lehetőséget biztosított, hogy számtalan rendezvényt vehessek szemügyre a kezdetleges folyamatoktól egészen a vendégek fogadásáig. A tapasztalataimból kiindulva el kell hogy mondjam, ez az Amszterdami gála vacsora volt az eddigi legkomolyabb rendezvény a Hegeshow csapat éltetében. Amikor megláttuk a színpadot konkrétan elképedtünk! Körülbelül 24 méter hosszú és 15 méter széles stage volt, a háttérben pedig 20 méter hosszan és 5 méter magasan LED televíziókból rakták ki a különböző grafikákat és design elemeket, amiket mi választhattunk a fellépésünkhöz.

IMG_4454

A feladatunk az volt, hogy egy intentíz és izgalmas “WOW” műsort hozzunk létre egy több, mint 350 fős indiai csoportnak. A műsoridő hat perc volt, amit egy látványos koncepció keretén belül végig pörgettünk szerepeltetve a BMX, Break és Triál sportágakat. Mint a legtöbb komoly színpadi eseménynél volt lehetőségünk főpróbára, ami azért is nagyon fontos egy profi műsor előtt, hogy a fellépők tisztában legyenek a fényekkel, hangefektekkel és hogy élesben is megtapasztalják az adott színpad adottságait, ami a backstage-ből nem kivehető!

IMG_4468

 

Biztosan felmerül a kérdés bennetek, hogy izgultunk-e!? Egyáltalán nem! Sőt alig vártuk, hogy végre a színpadra léphessünk és valami egészen látványosat mutassunk a vendégeknek. A show menete úgy nézett ki, hogy a csapatunk Break-es tagja kezdett a színpadon és mi a triál bringákkal a vendégek mögött várakoztunk. Így végre én is láthattam a közönség soraiból a bemutatónk első részét, ami még nagyobb hangulatot és motivációt adott. Ezt követően megérkezett a színpad másik oldaláról a BMX fellépőnk, aki a leglátványosabb trükkjeivel ejtette ámulatba az indiai vendégeket. A műsor felétől pedig elindult a mi ( triál ) részünk és meglepetésszerűen oldalról érkeztünk a színpadra, bemutattuk az egyedülálló szinkron triál számunkat, magasugrást, majd következtek az új bemutató elem ugrások.  A show vége az volt, amikor két méter magasról leugrottam a break fellépőnk lábai közé… IMÁDTÁK!

IMG_4595Hogy mennyire volt nagy siker?! A műsor közben nem volt a megszokott  tapsolás, amit egészen addig nem is értettem, amíg nem láttam a nézőket! Az indiai vendégek 80%-a végig videózta az egész showt és hangos szavakkal bíztattak bennünket! Úgy gondolom, hogy ez talán még nagyobb sikerélmény volt, arról nem beszélve, hogy a műsor végén bőven bepótolták a videózás miatt elmaradt tapsot!

Összességében óriási mérföldkőnek mondható ez a rendezvény a csapatunk életében és bízunk benne, hogy hamarosan folytatódnak a külföldi műsorok! A célunk, hogy a lehető legmagasabb szintre fejlesszük magunkat és a műsorainkat és olyan szervezőkkel dolgozzunk együtt, akik  éppen ezt a minőségi szintet keresik a rendezvényeikre! Úgy gondolom, hogy a megfelelő úton járunk!

by Hege

A TELJES SHOW VIDEÓ AZ ALÁBBI LINKEN MEGTEKINTHETŐ: