Amszterdam – Gála vacsora – Hegeshow extrém sport bemutató

Az extrém sport bemutatózásban eltöltött évek és a folyamatos világversenyeken való részvétel lehetőséget biztosított, hogy számtalan rendezvényt vehessek szemügyre a kezdetleges folyamatoktól egészen a vendégek fogadásáig. A tapasztalataimból kiindulva el kell hogy mondjam, ez az Amszterdami gála vacsora volt az eddigi legkomolyabb rendezvény a Hegeshow csapat éltetében. Amikor megláttuk a színpadot konkrétan elképedtünk! Körülbelül 24 méter hosszú és 15 méter széles stage volt, a háttérben pedig 20 méter hosszan és 5 méter magasan LED televíziókból rakták ki a különböző grafikákat és design elemeket, amiket mi választhattunk a fellépésünkhöz.

IMG_4454

A feladatunk az volt, hogy egy intentíz és izgalmas “WOW” műsort hozzunk létre egy több, mint 350 fős indiai csoportnak. A műsoridő hat perc volt, amit egy látványos koncepció keretén belül végig pörgettünk szerepeltetve a BMX, Break és Triál sportágakat. Mint a legtöbb komoly színpadi eseménynél volt lehetőségünk főpróbára, ami azért is nagyon fontos egy profi műsor előtt, hogy a fellépők tisztában legyenek a fényekkel, hangefektekkel és hogy élesben is megtapasztalják az adott színpad adottságait, ami a backstage-ből nem kivehető!

IMG_4468

 

Biztosan felmerül a kérdés bennetek, hogy izgultunk-e!? Egyáltalán nem! Sőt alig vártuk, hogy végre a színpadra léphessünk és valami egészen látványosat mutassunk a vendégeknek. A show menete úgy nézett ki, hogy a csapatunk Break-es tagja kezdett a színpadon és mi a triál bringákkal a vendégek mögött várakoztunk. Így végre én is láthattam a közönség soraiból a bemutatónk első részét, ami még nagyobb hangulatot és motivációt adott. Ezt követően megérkezett a színpad másik oldaláról a BMX fellépőnk, aki a leglátványosabb trükkjeivel ejtette ámulatba az indiai vendégeket. A műsor felétől pedig elindult a mi ( triál ) részünk és meglepetésszerűen oldalról érkeztünk a színpadra, bemutattuk az egyedülálló szinkron triál számunkat, magasugrást, majd következtek az új bemutató elem ugrások.  A show vége az volt, amikor két méter magasról leugrottam a break fellépőnk lábai közé… IMÁDTÁK!

IMG_4595Hogy mennyire volt nagy siker?! A műsor közben nem volt a megszokott  tapsolás, amit egészen addig nem is értettem, amíg nem láttam a nézőket! Az indiai vendégek 80%-a végig videózta az egész showt és hangos szavakkal bíztattak bennünket! Úgy gondolom, hogy ez talán még nagyobb sikerélmény volt, arról nem beszélve, hogy a műsor végén bőven bepótolták a videózás miatt elmaradt tapsot!

Összességében óriási mérföldkőnek mondható ez a rendezvény a csapatunk életében és bízunk benne, hogy hamarosan folytatódnak a külföldi műsorok! A célunk, hogy a lehető legmagasabb szintre fejlesszük magunkat és a műsorainkat és olyan szervezőkkel dolgozzunk együtt, akik  éppen ezt a minőségi szintet keresik a rendezvényeikre! Úgy gondolom, hogy a megfelelő úton járunk!

by Hege

A TELJES SHOW VIDEÓ AZ ALÁBBI LINKEN MEGTEKINTHETŐ: