Campus Fesztivál – Hegeshow triál bemutató

Egy újabb célunk valósult meg az idei évben, ami a “bakancslistánkon” is szerepelt! Akinek van ilyen, az pontosan jól tudja milyen érzés ha teljesül bármelyik is ezek közül..  Számunkra ilyen élményt jelentett Magyarország egyik legnagyobb és legjobban fejlődő fesztiválján, a Campuson triál bemutatót tartani. Az őszinte örömöt láthatjátok a következő képen:

Campus fesztivál - Hegeshow triál bemutató 1

A triál bemutatónk az egyik legfrekventáltabb részen kapott helyet, egyenesen a CAMPUS felirat előtt a Telekom party részlegénél. Jobb helyet el sem tudtunk volna képzelni a műsornak. Azonban fesztivál révén jócskán értek kihívások bennünket, amik közül az egyik a hangosítás volt. Az extrém sport bemutatóinkat mindig zenére hajtjuk végre, amire rengeteg látványos ugrást és egyedülálló módon szinkron részt építünk fel. Ha voltál már fesztiválon, akkor pontosan jól tudod, hogy a színpadok közelségében milyen hangerővel szólnak az előadók számai. Mi ugyan a legjobb helyen voltunk, de így is három színpad közelségébe kerültünk, ahol folyamatosan nyomták a fellépők! Esélyünk sem volt túlszárnyalni a nagy színpadok hangtechnikáját, így szerintetek milyen megoldás született!?

Campus fesztivál - Hegeshow triál bemutató 2

Hát ALKALMAZKODTUNK! Az aktuális és leghangosabb fellépő zenéire léptünk fel, ami kiváló alternatív megoldásnak bizonyult, mert rengeteg fesztiválozó állt meg nálunk és nézte végig a bemutatónkat! Az egyik legjobb érzés, amikor a jobbnál jobb fellépők előadásai alatt is rengetegen állnak meg és az audió élmények mellett tud érvényesülni a vizuális élmény is. Ez tovább fokozta a motivációnkat és nem csak egy országos magasugrási és személyes rekord született…

Campus fesztivál - Hegeshow triál bemutató

Hanem annak a gondolata, hogy hivatalosan is Guinness Világrekordot döntsünk magasugrásban! Ezzel nem csak a Hegeshow csapat tagjainak magas szakmai hátterét szeretnénk hangsúlyozni, hanem azt is, hogy Magyarországról is képesek vagyunk a világ legjobbjaival felvenni a versenyt! Az aktuális és hivatalos világrekord 143cm szalag felett.. Hege a Campus fesztiválon 140 CM-t ugrott át, amit a közönség soraiban álló apuka meg is örökített! Szeretnénk megköszönni a Hell Energy-nek a szervezést, a Campus fesztiválnak a kiváló helyszínt és köszönet azoknak, akik velünk voltak a triál bemutatónk alatt!

A VILÁGREKORD közeli ugrást pedig az alábbi videóban láthatjátok!