Hegeshow – Westend City Center – Extrém sport bemutató

Az ország legnagyobb bevásárlóközpontja előtt minden évben megrendezésre kerül egy nagy kerékpáros verseny promóciós eseménye, ahol nélkülözhetetlenek a különböző típusú izgalmas programok. Erre az eseményre minden évben meghívják  csapatunkat, ahol a fő cél, hogy az izgalmas és extrém műsor által minél több nézőből generáljunk érdeklődőt. Őszintén szólva nehéz dolgunk van, mert a biztonsági előírások nem engedélyezik a számunkra megfelelő méretű területet, de ennek ellenére is sikerül minden évben valami újítást belevinni a műsorba. Alapvetően óriási sikerélmény az, amikor a pörgésben élő embereket sikerül megállítanunk és kicsit kizökkenteni őket a rohanó vagy éppen szürke hétköznapokból. Most sem alakult ez másképpen!

Hege-Westend oldal

Amikor elkezdődtek a műsoraink mindig nagyon kevés ember volt a főbejárat előtt, de pár perc elteltével bevonzottuk a szemeket és minden alkalommal sikerült egészen komoly kis nézőkörre szert tennünk. A rendezvény mind a két napján jelen voltunk és összesen öt alkalommal tartottunk Hegeshow bemutatót!

H167295

Ami a legpozitívabb volt számunkra, hogy volt aki 45 percet vonatozott a kisfiával, hogy megnézhessék élőben is a bemutatónkat. Úgy gondolom, hogy ezek a kis élmények adják a legtöbb motivációt egy fellépő számára, hogy a lehető legjobb úton jár.

Bízunk benne, hogy jövőre is ott leszünk és Ti is eljöttök majd, hogy részese lehessetek egy izgalmas, adrenalindús és pörgős extrém programnak!

13078205_1201761466503335_249989234_o