Miss World Hungary – Hegeshow trial bemutató

Csapatunk a napokban egy egészen különleges meghívást kapott! Az ország egyik legelismertebb szépségversenye a Miss World Hungary jelenleg is aktív táborában jártunk az Avalon Parkban, ahol a koronára esélyes jelölteknek kellett néhány izgalmas pillanatot szereznünk a triál bemutatónk által. Hogy sikerült-e!? 😉

Miss World Hungary - trial bemutató hegeshow

Azt hiszem a nyugalmi pulzus kizökkentéséhez kevesen értenek jobban nálunk, így adrenalinban és izgalomban nem volt hiány! Amikor megérkeztünk a lányoknak éppen selfie-t kellett készíteniük az Avalon parkban, így néhányan elég kreatív módon igénybe is vették a Hegeshow csapatbuszt.

Miss World Hungary - trial bemutató hegeshow 2

A bemutatónkat úgy raktuk össze, hogy minden látványos ugrás megvalósításához szükség volt egy bátor jelentkezőre, így senki nem úszta meg, hogy a kerekek alá kerüljön!

Miss World Hungary - triál bemutató hegeshow 3

Miss World Hungary - triál bemutató hegeshow 4

Őszintén szólva nem gondoltuk volna, hogy a másodperc töredéke alatt fogunk jelentkezőket találni, de nem csak gyönyörű jelöltjeink vannak, hanem kellőképpen bátrak is!  A magasugrás résznél sikerült egy kevés meglepetést okoznunk, amikor vállmagasságban szálltuk át az általuk kifeszített sálat. Az ugrás előtt nem tudták, hogy mit szeretnénk végrehajtani ekkora magasságnál és a következő mondatok hangzottak el: ” Ne csináljátok srácok! Nem kell magatokat összetörni miattunk! Ez túl magas lesz! “.  Azért csak bevállaltuk!

Miss World Hungary - triál bemutató hegeshow 4

A bemutató végére tartogattuk a két legizgalmasabb ugrást!  Az első az volt, amikor a mikrobusz tetejéről, körülbelül két méter magasból ugrottunk be egy bátor lány lábai közé! Itt két dologban bízhattunk. Az egyik a magas szakmai háttér, ami mindig mellettünk áll! A másik pedig, hogy Gelencsér Tímea nem fogja ugrás közben reflexszerűen összezárni a lábait! Ennél az ugrásnál nem csak nekünk kellett koncentrálni, de Timinek is! Az egyik legjobb képünk erről az ugrásról készült.:

Miss World Hungary - triál bemutató hegeshow 5

A triál bemutatónk legvége pedig minden lány számára meglepetést jelentett, mert az összes korona jelöltre szükségünk volt! Mind a 15 lánynak le kellett feküdnie, akiket sorban ugrottunk át! Elképesztő jó felvételek és képek születtek erről a pillanatról. Kis humort belecsempészve, ennyi jó csajon soha nem mentünk végig 30 másodperc alatt:

Miss World Hungary - triál bemutató hegeshow 7

Összességében nagyon pozitív élmény volt megismerni a lányokat és egy izgalmas programmal szolgálni nekik. Bárki is lesz a Miss World Hungary szépségverseny győztese, számunkra mindannyian bizonyítottak. Ezúton is sok sikert kívánunk nekik a vasárnapi döntőhöz! Köszönjük a Hell Energy-nek a közreműködést, akik nem csak a Hegeshow csapatnak, de a lányoknak is plusz energiát biztosítottak!

Miss World Hungary - triál bemutató hegeshow 8