Nyugat Európa legnépszerűbb rendezvényeszköze Magyarországon! AIRBAG – BAGJUMP

Ha ugrottál már több méter magasból akkor Te tudod a legjobban, hogy mennyire jó érzés az a néhány másodperc, amíg a levegőben tartózkodsz. Ha még nem volt ilyen élményed, akkor biztosan voltál már néhány emelet magasban, ahonnan lenézve beindult a fantáziád, hogy mi lenne ha.. ugrani kellene.

“Az ugrás előtt felmegy az adrenalinszinted, érzel egy kevés bizonytalanságot mielőtt elrugaszkodsz, de a repülés szabadsága akkora élmény, hogy újra meg akarod ismételni!”

 

És mi lenne ha azt mondanám, hogy elhoztunk Neked egy olyan eszközt, amivel a legbiztonságosabb úton élheted át a zuhanás élményét! Képzelj el egy 8 méter magas és közel 10 méter hosszú ugróplatformot, aminek két ugrásszintje van. Ha szeretnéd a magasságot érezni, akkor nézz le egy 10 emeletes ház harmadik szintjén található erkélyről! Ugye, hogy fentről átértékelődik a magasság fogalma!?

Most képzeld el, hogy van egy másik hatalmas eszköz, ami teljesen elnyeli a becsapódás erejét. Ezt AirBag-nek hívják és jelenleg Nyugat Európa legnépszerűbb rendezvény eszköze! Ha kipróbáltad, akkor Te is tudod, hogy nem véletlenül!

 

 

A két ugrásszint azért praktikus, mert először az első szintről ugorva megérzed a helyes technikát és utána ha elég bátor vagy hozzá ( naná, hogy az vagy! ) már mehetsz is a magasabb szintre! Emellett pedig a fiatalabb és idősebb korosztály is megtalálja a számára legideálisabb magasságot, szóval ha családdal jössz, akkor az AirBag-nél “tuti” jól fogtok szórakozni!

Az Airbag hatalmas mérete miatt, biztos lehetsz benne, hogy már messziről észreveszik rendezvényed helyszínét és rengetegen eljönnek hozzád, ugyanis képetelenség elmenni mellette anélkül, hogy ne keltse fel a fantáziád! 

Légvár - Airbag - Bagjump - Hegeshow extrém sport bemutató

A célunk az volt, hogy a profi extrém sport bemutatókon kívül, tudjunk a szervezőknek kínálni egy olyan eszközt, amivel egy rendezvény komplett extrém szórakoztató részét le tudjuk bonyolítani. Ha számodra is fontos a rendezvényed külső megjelenése és szeretnéd különlegessé tenni ezt az eseményt a látogatók számára, akkor az Airbag és az extrém sport bemutatónk nagyszerű választás lehet!

Légvár - Airbag - Bagjump - Hegeshow extrém sport bemutató

Ha esetleg bizonytalan vagy, kérdezz a csapatunk után attól a közel 50 szervezőtől, akik csak a tavalyi évben dolgoztak velünk! Ha felkeltette érdeklődésed az Airbag, akkor fordulj hozzánk bizalommal vagy gyere el a TELEKOM családi napjára, ahol mind a két szolgáltatásunkat megnézheted ÉLŐBEN és ki is próbálhatod!

HATÁRIDŐS AJÁNLAT MÁJUS 26 – 17:00 – IG! KUPONKÓD A VIDEÓ ALATT! 

 

Kuponkód:       HGSWARBG017