Tatabánya Vértes Agórája – Hegeshow extrém sport bemutató

A svájci verseny utána csapatunk két napon keresztül Tatabányán volt, ahol egy nagyszerű rendezvény programjaként szerepeltünk.  Napi három alkalommal léptünk fel és mindig rengeteg ember volt velünk!  A rendezvény különlegessége, hogy a triál bemutatón, break-parkour bemutatón, BMX flatland fellépésen kívül a világ egyik legjobb gördeszka freestyle versenyzője is velünk tartott, így komplett volt az extrém sport bemutató hangulata!

Gördeszka hegeshow

A bemutatóinkat már a legújabb elemeinken és molinóinkon tartottuk, amiknek az összeszerelése több időbe telik, viszont a látvány és színvonal garantált. Különlegességként az M1 televíziós csatorna élő bejelentkezésében is szerepelt a fellépésünk, így ha éppen jókor kapcsolatatok a csatornára láthattatok bennünket is!

trial bemutató M1

A közönségünk végig nagyon lelkes volt, így mi is kellőképpen motiváltak voltunk, hogy a legdurvább ugrásokat is megmutathassuk nekik! Most szeretném megmutatni nektek a két legjobb akcióképet, amik az extrém fellépések közben készültek.

trial bemutató

Parkour bemutató

A rendezvény másik különlegessége, hogy egy ügyességi pályát is építettünk a fiataloknak, akik biztonságos keretek között kipróbálhatták magukat úgy, hogy profi sportolókként segítettünk nekik a lehető legjobb kivitelezésben.  Amikor elkezdtünk sportolni nekünk is óriási motivációt jelentett, amikor láthattuk a példaképeinket élőben is. Nagyon sokat számított, amikor tanácsokat kaptunk tőlük és ezt mi is szeretnénk továbbadni neked, hogy rávezethessünk a megfelelő útra!

ügyességi pálya

 

Zárásképpen szeretnék köszönetet mondani a Tatabánya Vértes Agórája munkatársainak, akik végig nagyon segítőkészek voltak és egy kiváló rendezvényt hoztak össze! Örülünk, hogy mi is hozzátehettük szakmaiságunkat ehhez a két nagyszerű naphoz!

kerékpár bemutató