Telecom céges nap – Extrém sport bemutató – Hegeshow

Nagy örömünkre újra meghívást kaptunk a Telecom céges napjára, ahol a szervezőség jelezte felénk, hogy a tavalyi visszajelzések alapján az egyik legkedveltebb program a Hegeshow triál bemutatója volt, így idén mindenképpen szerettünk volna valami pluszt adni a rendezvénynek.

telecom triál bemutató hegeshow 7Hogy ez miben nyilvánult meg?

Egyrészt azokat a bemutató elemeket vittük el, amikkel még magasabb szintet tudunk mutatni, valamint tavalyhoz képest a csapatunk állandós break-parkour tagja is velünk tartott. Ez a program a triál fellépéssel mindig óriási közönségsiker! Megfelelő interakció, humor és nem utolsó sorban profizmus jellemzi az így összerakott show koncepciót!

telecom triál bemutató - extrém sport bemutató hegeshow 3

Mindig megkérdezzük az érdeklődőket, hogy melyik volt a kedvenc momentumuk. Gyakran előfordul, hogy azt a választ kapjuk, hogy ” Az egész úgy volt jó, ahogy van! ” Természetesen ezeknek a véleményeknek is  nagyon örülünk, de abban biztosak vagyunk, hogy mindig lehet fejlődni és mindig van valami, ami a nagy ” kedvencé ” válik.   Egy biztos! A legadrenalindúsabb momentum az, amikor a közönséget is bevonjuk a műsorba! Hogy miként tesszük ezt? Nézzétek meg az alábbi képet!

telecom triál bemutató hegeshow

Biztonsági okokból mindig a csapatunk tagjai fekszenek a külső vonalra, így ha találkozol velünk valamelyik rendezvényen és eléggé bátor vagy, hogy kifeküdj, akkor sem kell mitől tartanod!

A telecom céges napján tartott extrém sport bemutatónknak egyetlen rizikófaktora volt csupán! Az dőjárás! Végig szakadó esőt mondtak, de óriási szerencsénk volt. A fellépés alatt egyetlen csepp eső sem volt zavaró tényező, nem úgy mint az utánunk következő programnak. Miután lement a műsorunk kőkemény zivatar jött, így idén ez volt az első alkalmunk, hogy több órát kellett pakolnunk ” rommá ázva”. Erre mondják, hogy ilyen ez a “popszakma”.

telecom triál bemutató hegeshow 2

Összességében óriási élmény volt újra itt lenni és a visszajelzések alapján a közönség ugyan ezt érezte! Ez az érzés az, amikor megéri órákon keresztül esőben szerelni és a mázsás súlyokat a mikrobuszba pakolni! 😀

Remélhetőleg jövőre újra találkozhattok csapatunkkal ezen a rendezvényen!