Tour De Hongrie Roadshow – Triál bemutató

A tatabányai  fellépések után végre elindulhattunk Magyarország egyik legnagyobb kerékpárversenyének a promóciós eseményére, ami négy napig tartott és a körverseny helyszínein léptünk fel.  Sárváron kezdtük a bemutatózást a főtéren, ahol az időjárás miatt elég kevés ember volt jelen, de a hangulat nagyszerű volt.  A roadshow alkalmával a fő program a Hegeshow bemutatója volt, de azelőtt számos kerékpáros aktivitást kipróbálhattak az érdeklődők.

triál bemutató hegeshow

triál bemutató hegeshow 2

Másnap reggel indultunk Keszthelyre, ahol tavaly is volt fellépésünk. Ez a helyszín az egyik kedvencünk, mivel a főtér önmagában csodálatos látványt nyújt. Itt jóval nagyobb aktivitás volt, mert néhány iskolás csoport is kilátogatott hozzánk, valamint az M1 csatorna is készített élő bejelentkezést, ahol a háttérben találkozhattatok a Hegeshow triál bemutatójával.

triál bemutató hegeshow 3

triál bemutató hegeshow 4

A bemutató után rengeteg érdeklődő volt és minimum fél óráig aláírásokat osztogattunk a gyerekeknek. Bármennyire is aktív a triál bemutatónk és kimerülünk a végére, ezekben a pillanatokban mi is a srácokkal együtt pörgünk!

triál bemutató hegeshow 5 triál bemutató hegeshow 6

A következő állomásunk Kaposvár volt! Itt az egész csapat kellőképpen összehangolódott és nagyszerű hangulatot teremtettünk a Tour De Hongrie rendezőivel. A sok nevetés mellett természetesen komoly munka készülődött a háttérben, ahová szintén velünk tartott az M1 televíziós csatorna, valamint a kaposvári média is megjelent a triál bemutatónkra, akik egy rövid cikket és videót is készítettek a fellépésünkről!

triál bemutató 8 triál bemutató hegeshow 7

Kaposváron szerettünk volna nektek készíteni egy videót a fellépés után, de egy balszerencsés ugrás következményeként használhatatlanná vált az első kerekem, így a videó linkelése most elmarad.

Az utolsó helyszínünk pedig a várva várt Siófok volt! Csapatunk számtalan hazai városban volt már fellépni, de Siófokon ez volt az első alkalmunk, ezért is jelentette ez a nap a roadshow csúcspontját.  Ezekben a sorokban ragadom meg az alkalmat, hogy gratuláljak azoknak a bringásoknak, akik kitartottak és sikeresen teljesítették a távokat, így bevárva a végső befutót kezdtük mi is a bemutatót!  Újra sikerült néhány iskolás csoportot elkapnunk, így a fiatalok adták a hangot, mi pedig biztosítottuk a hangulatot!

triál bemutató hegeshow 9 triál bemutató hegeshow 10

Ezúton is köszönöm a kiváló társaságot a Tour De Hongrie rendezőinek, a Hegeshow csapat tagjainak és a Vuelta irodának! Reméljük jövőre újra találkozunk!

Hege