Kovács Gergő

A Hegeshow csapat technikai felelőse! Az ő munkájának köszönhetően tudjuk a fellépéseinket egy Európai szinten is egyedülálló és színvonalas akadálypályán végrehajtani! Az általa létrehozott elemek képesek Önmagukban is feldobni egy rendezvény külső megjelenését!

Süveges András

Süvi a csapatunk magyar hangja! A több, mint tíz éves rádiós múltja és speakerként szerzett óriási tapasztalata biztosítja, hogy a legjobb hangulatot teremtsük a bemutatóink alatt a rendezvényeken!

Szénási Gergely

Ha valaki jól ismeri a különböző mozgáskultúrákat, akkor az Ő! Amellett, hogy többszörös világbajnoki címet szerzett, jelenleg is az ország egyik legjobb parkour és break versenyzője. Elképesztő látvány amikor az ő szakmaisága az extrém kerékpározással egy műsorban szerepel!

László Hegedűs

Hege a csapat alapító tagja, akit több alkalommal választottak meg Magyarország legsikeresebb kerékpár versenyzőjének. Emellett 14 alkalommal nyert Magyar bajnoki címet, Világbajnokság 8. helyezett és Európa Bajnokság 4.helyezéssel büszkélkedhet. Ő az a versenyző, aki meghívást kapott egy Kínában megrendezésre kerülő élő TV show-ra, amit több, mint 10 millió ember előtt nyert meg.

 

Zoltán Takács

Az ország legjobb riderei közé tartozik, akinek az egyik legnagyobb erőssége a magasugrás. Emellett azon kevés riderek egyike, aki képes az extrém kerékpározás egyik legnehezebb részét, a szinkrontriál-t bemutatni. Ennek a lényege, hogy Hegével egyszerre hajták végre ugyanazt a mozdulatsort!