fbpx

Ismerd meg a világ egyik legjobb kerékpárosát!

Ha a magyar extrém sportolás világáról beszélünk, akkor Hege neve biztosan felmerül. Neki köszönhetően a Világ megismerte a magyar extrém kerékpározást és a teljesítménye miatt egy életre beírta magát a kerékpársport történelmébe. 

“13 éves voltam, amikor rátaláltam arra a sportra, amire születtem! Soha nem gondoltam arra, hogy egyszer majd eredményes versenyző lehetek, csak csináltam mert élveztem minden percét. Most 29 évesen ugyanannyira szeretek triálozni és ugyanúgy az életem központi része mint az elején. Azt hiszem ezt nevezhetjük szenvedélynek!

Hiszek abban, hogy a siker titka az elhivatottságon, kitartáson és alázaton túl a döntéseink eredménye. Ha nem kezdtem volna el 16 évvel ezelőtt azt a sportot, amiben mára 24 országos bajnoki címet szereztem, akkor nem tapasztaltam volna meg milyen érzés küzdeni az sikerekért. Ha nem álmodtam volna többről a magyar bajnoki címeknél, akkor nem tapasztaltam volna meg milyen érzés a világ legjobb versenyzői közé tartozni!  Ha nem utaztam volna át a fél világot, hogy Kínába menjek, akkor soha nem tapasztaltam volna meg milyen érzés megnyerni egy Élő Televíziós Versenyt, amit több 10 millióan követtek. Ha úgy döntöttem volna néhány hónappal ezelőtt, hogy nem repülök ki Londonba, akkor most nem mondhatnám el Neked, hogy megdöntöttem a kerékpáros magasugrás Guinness Világrekordját.

 Az élmények, amiket a profi sportolástól kaptam motiváltak arra, hogy létrehozzam a Hegeshow sportcsapatot, amivel a legnagyobb látványfaktort képviselhetjük a rendezvényeden és ami összekapcsolja az embereket az extrém világunkkal!

Tovább a hegeshow bemutatókhoz

Timeline

1989

Hege december 20-án született Cegléden.

2003

Édesapjától megkapta az első triál kerékpárját!

2006

Junior Országos bajnoki címet szerzett

2007

Junior Országos bajnoki címet két kategóriában.

2010

Hege a Monster Energy hivatalos versenyzője lett!

2011

“Az év triál sportolója” különdíj / Európa Bajnokság 5. helyezés

2012

“Az Év Kerékpársportolója” különdíj / UCI Világkupa összetett ranglista 7. helyezés

2013

Hege Kínába utazik, ahol megnyert egy élő TV versenyt, amit több mint 10 millióan követtek / Hegeshow csapat alapításának éve!

2014

A világbajnokságon elért legjobb magyar kerékpáros eredmény Hege nevéhez köthető! Világbajnokság 8. helyezett!

2015

Hege a Hell Energy hivatalos szponzoráltja lett. A magyar kerékpársport legjobb Európa bajnoki eredménye profi kategóriában! 4. helyezett!

2016

A Hegeshow az ország legnépszerűbb extrém sportcsapata lett! Hegeshow fellépés Amszterdamban!

2017

Hege megszerezte az első Guinness Világrekord címét magasugrásban! Ezt követően megnyerte a 20. országos bajnoki címét! A Hegeshow csapat a Ritmikus Gimnasztika EB-n és az Ifjúsági Olimpia Megnyitó Showján is!

2018

Hege megszerezte a második Guinness Világrekord címét Londonban! Hegeshow extrém sport bemutatók Ausztriában, Németországban ,Shanghaijban és Dél-Afrikában is! A Hegeshow csapat az X-Triál Világbajnokság utolsó fordulóján lépett fel a Papp László Sportarénában 4000 ember előtt! Hege az “Év Sportolója” Triál szakágban! Hege Aranyvilla díjazott lett!