fbpx

Triál és extrém sportműsor

Képzeld el azt a triál és extrémsport bemutatót, amit imádnak a fiatalok és csodálnak a felnőttek. Egy gravitációt meghazudtoló showműsor, hihetetlen látványvilággal, az ország legjobbjaival és Magyarország legnagyobb szállítható extrém parkjával! Egy műsor, ami a rendezvényed leglátványosabb részét alkotja majd!
Kérjen árajánlatot

Miért a HegeShow?

SZINKRONTRIÁL

Amikor a zene ütemére egyszerre mozgunk a bringán az egészen maradandó élményt generál! Ez az egyik momentuma a fellépésünknek, ami Világszinten elismertté vált és amit bemutathattunk többek között Ausztriában ,Hollandiában, Németországban és Kínában is. Ezt a közönséged imádni fogja!  

A LEGNAGYOBB UGRÁSOK

A műsorunk részeként a legnagyobb repüléseket láthatják a nézők! Szeretjük megmutatni, hogy miért szereztünk annyi bajnoki címet és miért tartják egyedülállónak a Hegeshow bemutatókat. Ezek olyan momentumai lesznek a fellépésünknek, amikor mindenki képeket készít majd és videózik a rendezvényeden!

INTERAKCIÓ

Az izgalmat akkor éli át igazán a közönséged, amikor ők is a műsor részévé válhatnak! Elképesztően látványos és hangulatos része a fellépésünknek, amikor a jelentkezők bemutathatják a bátorságukat, mi pedig megmutathatjuk a profizmusunkat.

interakcio

AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB EXTRÉM PARKJA

Ha Te is a Hegeshow PRO koncepciónkat választod, akkor elvisszük hozzád a legnagyobb mobil extrém pályát, ami páratlan az országban. Az elempark része két hatalmas méretű mikrobusz is, amiken bemutatjuk a közönségkedvenc és egyben legizgalmasabb ugrásainkat!

BAJNOKI CSAPAT 

A rendezvényedre az ország legjobb extrém sportolóival érkezünk. A sport iránti szenvedélyünk egy olyan közös pont, ami szorosan összeköt bennünket. Ennek a szevedélynek köszönhetjük, hogy a csapatunk nevéhez fűződik több, mint 30 Országos bajnoki cím, 2 Guinness Világrekord és több 100 aranyérem. A Hegeshow csapat két sportolója kapta meg “Az Év Sportolója” díjat Triál szakágban!

bajnoki-csapat

KÖZÖSSÉG

Az utóbbi évek sikereinek köszönhetően több mint 14 000 ember követ bennünket a közösségi oldalainkon, aminek eredményeként a Hegeshow csapat lett az ország legnépszerűbb triál csapata! A mai ingergazdag világban számít, hogy hány embert tudunk megszólítani, ezért törekszünk arra, hogy példát mutassunk a fiataloknak és újdonságot a felnőtt korosztálynak. 

közösség

BIZALOM

Megtiszteltetés volt számunkra amikor a magyar kozulátus minket választott, hogy lépjünk fel Shanghai-ban a világhírű TV torony előtt. Megtisztetésnek éreztük, hogy 2018-ban a Hegeshow csapatot látni akarták két alkalommal Dél-Afrikában is. Megtiszteltetés volt több mint 4000 ember előtt fellépni az X-Trial Világbajnokságon a Papp László Sportarénában. És mindig megtiszteltetés, amikor évről évre rengeteg hazai rendezvényen dolgozhatunk, legyen szó egy kis eseményről vagy egy több ezer fős céges rendezvényről. Imádjuk amit csinálunk, ezért fordulj hozzánk bizalommal Te is!

bizalom
Kérjen árajánlatot

Szeretnénk néhány kérdésed megválaszolni a bemutatóinkkal kapcsolatban!

Miben különbözünk más csapatoktól?

A műsorainkat hangulatában és szakmailag is különlegesek! A rendezvényeden bemutatunk olyan gravitációt meghazudtoló ugrásokat és szinkron mozdulatokat, amik Világszinten elismertté váltak és amikkel kizárólag a csapatunk bemutatói alatt találkozhatnak a látogatóid! Emellett ha Te is a Hegeshow PRO koncepciót választod, akkor az ország legnagyob extrém parkját visszük a rendezvényedre, ami önmagában képes feldobni a rendezvényed külső megjelenését! 

Milyen hosszúak a műsoraink? 

A bemutatóink időtartamát illetően mi a dinamikus és pörgős fellépésekben hiszünk. Szeretjük ha a kültéri rendezvényeken a közönségünk úgy tölt el velünk 20-30 percet, hogy teljesen átélik a show hangulatát!  A fellépést követően pedig a közönségtalálkozó alkalmával a nézőink közös fényképeket és videókat készíthetnek velünk! 

Milyen talaj szükséges a fellépéshez?

A mobil elemparkunkat úgy gyártattuk le, hogy alkalmazkodni tudjunk a füves, salakos és macskaköves talajhoz is, amik mindegyikén léptünk már fel. Viszont ha a legideálisabb talajt kell kiválasztanunk, akkor az egyenletes betonos talajra szavazunk.

Beltéren is megvalósítható?

Természetesen! Minket láthattál a Turisztikai Expon Budapesten és a Papp László Sportarénában is 4000 ember előtt. Itt egyetlen fontos paraméter van, méghozzá a belmagasság. Legalább 4 méteres belmagasságra van szükségünk beltéri eseményeknél. 

Kiknek ajánljuk a programot? 

A fiatal és az idősebb generáció számára is nagyszerű választás, hiszen bármilyen korosztályról is legyen szó, a látványvilág az, ami a fellépésünk különlegességét és varázsát adja.

Milyen referenciákkal rendelkezünk? 

Többek között a csapatunkat láthattad a Telekom, az OTP, az OVB, az MVM családni napokon! Velünk találkozhattál a Tour De Hongrie befutókon, a Kamion Európa Bajnokságon, a Győri Ifjúsági Olimpia Megnyitóján, de felléptünk már  a BMW, az Iveco, az Opel rendezvényein is. Bemutatóztunk a Campus és Lesz Fesztiválon, valamint csak 2018-ban közel 50 hazai rendezvényen választottak bennünket. A referenciákról még bővebben olvashatsz a főoldalunkon! 

Mennyibe kerül a fellépés?

A tiszteletdíjat illetően többféle csomagot kínálunk, amik különböző árkategóriákba esnek, így biztosak vagyunk benne, hogy Te is megtalálod majd a rendezvényedhez legmegfelelőbbet. Lépj kapcsolatba velünk az alábbi lehetőségre kattintva. 

Kérjen árajánlatot

Milyen szolgáltatásaink vannak még? 

A fellépéseink mellé szerettünk volna olyan programokat kínálni, amik egész napos szórakozást nyújtanak a rendezvényedre látogatóknak. A színvonalat viszont nem szerettük volna leadni, ezért legyártattuk Nyugat Európa legnépszerűbb eszközeit óriási  méretekben. Ezek azok a programok, amiket Neked is látnod kell!