fbpx

HegeShow Face és Insta után már a TikTokon is: KÖVESS BENNÜNKET!

2022. október 10.

Tudtad, hogy a HegeShow megtalálható a Facebookon, az Instagramon, sőt, már a TikTokon is? A csapat számára fontos, hogy a...

Tudtad, hogy a HegeShow megtalálható a Facebookon, az Instagramon, sőt, már a TikTokon is?

A csapat számára fontos, hogy a HegeShow-val kapcsolatos hírek és események ne csak írásban jussanak el hozzád. Éppen ezért szeretnénk felhívni a figyelmed a közösségi platformjainkra, ahol mindig találsz valamilyen érdekes, vicces és természetesen ámulatba ejtő tartalmat!

Hosszú évek óta aktívan jelen vagyunk a Facebookon, ahol 6000 feletti követőtáborral rendelkezünk.  Itt többek között a soron következő fellépéseinkről, a fontosabb tudnivalókról és újdonságokról tájékozódhatsz. Instagramon már átléptük a 10 000-es álomhatárt, itt leginkább sztorik formájában osztunk az életünkből jól elkapott pillanatokat. 

Már a legújabb őrületen, a TikTok-on is megvetettük lábunkat. Rákaptunk az ízére és folyamatosan gyártjuk a különböző, hozzánk közel álló látványos témákban a szórakoztató videókat. Sőt, már itt is 5000 feletti követő táborral rendelkezünk és ez a szám gyorsan gyarapszik (főleg, ha te, kedves olvasó vagy leendő partner MOST gyorsan NYOMSZ egyet ránk), a videómegtekintések pedig már a kezdetektől fogva magasabbak, mint azt reméltük.

A három különböző felületen viszonylag tág korosztályt vagyunk képesek megszólítani, ennek köszönhetően az őrült trial és parkour műfajok fanatikusainak megszólítása mellett ÜZLETILEG IS komoly potenciált képviselünk. Hiszen hol is tudnád jobban a terméked, vagy a szolgáltatásod reklámozni, vagy elérni a célközönséged, mint nálunk?

Szinte bármit képesek vagyunk beépíteni az előadásainkba: gondolok itt a vállalkozásod logójára, amit akár a számodra fontos célcsoportnak szóló performansz idejére elhelyezünk az akadálypályán. De szóba jöhetnek akár konkrét termékek is, bármit képesek vagyunk beintegrálni a pályáinkba, amely a show alatt elragadja a közönség figyelmét! 

Nézz szét a felületeinken, kövess be bennünket, én biztos vagyok benne, hogy szárnyalni fog a fantáziád, és hamarosan már együtt találunk ki egy újabb vicces és látványos promóciós őrültséget!