fbpx

A HegeShow csapatát már világszinten is az élvonalba sorolják!

2023. január 31.

Hegedűs László és csapata évek óta hatalmas teljesítményt tesz le az asztalra, és nem csak a szórakoztatóiparban, de a rendezvényszervezés...

Hegedűs László és csapata évek óta hatalmas teljesítményt tesz le az asztalra, és nem csak a szórakoztatóiparban, de a rendezvényszervezés és utánpótlásnevelés területén is. 

Ennek legfrissebb kézzel fogható eredménye Kovács Péter első felnőtt triál VB-jén elért 24. helyezése, aki még 2022 novemberében az Abu-Dhabiban megrendezésre került világversenyen egyedüli magyarként vett részt. Az eredmény reális és remek alapot biztosít a fejlődésre a következő években. Az augusztusi angliai felnőtt VB-n már a TOP 20-ba kerülés lesz a cél, amire minden esélye meg is van. A felkészülésben Hegedűs László is a segítségére lesz: 

„Számomra kifejezetten nehéz pályákon, rendkívül szerencsétlen körülmények mellett, hullámzó teljesítménnyel is boldogan zártam a versenyt. Sok lett volna még bennem, de akárhogyan is nézem, életem első felnőtt VB-jén, életemben másodszor sikerült a legjobb 25 közé jutni, ez pedig a magyar triál kerékpározás történetében eddig még csak alig néhány embernek sikerült. Annak ellenére, hogy a múltkori világverseny sikerét nem sikerült reprodukálni, nagyon sokat tanultam, amiket a jövő évi felkészülés során tudok majd hasznosítani.  Büszke vagyok, hogy egyedüliként én képviselhettem az országom, Magyarországot. Az összefoglalót ennek szellemében a UCI (Nemzetközi Kerékpáros Szövetség) jelmondatával zárom: Ride & Smile (Bringázz & Mosolyogj)” – összegezte élményeit Kovács Péter. 

Ez az eredmény remek motiváló erő a Hegeshow Trial Akadémia növendékei számára is, hiszen megmutatja, hogy kitartással és alázattal meddig el lehet jutni ebben a sportban. 

Éppen ezért az idei évben Hegedűs „Hege” László tervei között szerepel a tanítványok versenyeztetése, nemzetközi szinten is. Szerencsére a következetes felkészülésnek köszönhetően a Hege Sport Egyesület már rendelkezik olyan taggal, aki felkészült az ifjúsági VB-re, amit június közepén Spanyolországban rendeznek majd. Itt a 9-10 éves és a 11-12 éves korosztályban is lesz magyar résztvevő, a cél mindkét esetben a TOP10-be kerülés.

A Hege Sport Egyesület szeretné segíteni a versenyzők kijutását, ehhez támogatókat, szponzorokat keresünk. Ha felkeltettük érdeklődésed, vedd fel velünk a kapcsolatot!